RESTAURANT STALDEN


Vi er en restaurant placeret på den smukke ø Bogø. Vi byder på traditionelt dansk mad. Vi har også BED & BREAKFAST. Kom og oplev den smukke udsigt til vand og Farø Broerne, samt de rolige omgivelser.
Læs Mere

Vi holder kun åbent for selskaber og arrangementer.


Vi holder kun åbent for selskaber på over 8 personer efter aftale samt planlagte arrangementer. Ring og aftal nærmere. Læs under "Læs mere"
Læs Mere

Planlagte arrangementer i 2022


Cafe stalden afholder følgende planlagte arrangementer. Klik på "Læs mere". Bordbestilling til alle arrangementer er nødvendig. Ring på telf. 2467 7705.
Læs Mere

Blomsteriet Stalden


VELKOMMEN TIL BLOMSTERIET STALDEN. Her kan det umulige blive muligt. Jeg leverer alt inden for blomsterbinderi: Buketter - dekorationer (0gså til dit gæstebord) - brudebuketter - kistepynt m.m. efter dit ønske og til en enhver lejlighed. Se også udvalget i forårs- og potteplanter.
Læs Mere

Bed & Breakfast / Hostal


Oplev den smukke udsigt til vand og Farø Broerne, samt de rolige omgivelser. Vi er beliggende i gå- afstand til offentlig badestrand. Centralt beliggende i forhold til øvrige seværdigheder og forlystelser i området. Kom og oplev et naturskønt område. Ankomst til Bed & Breakfast mellem kl. 16.00 - og 17.00 eller efter aftale.
Læs Mere
  • Vi holder åbent for selskaber på over 8 personer efter aftale samt planlagte arrangementer.

Book bord eller værelse på: Tel. + 45 24 67 77 05