• Vi holder åbent for selskaber på over 8 personer efter aftale samt planlagte arrangementer.

RESTAURANT STALDEN-TJENERGAARDEN

Tjenergaarden´s historie går tilbage til år 1900. På stedet opførte en husmand, som på datiden blev kaldt Niels Tjener, en lille gård, som lå meget langt ude på landet. Gården blev af den lokale befolkning kaldt ”Tjenergaarden” – opkaldt efter ejeren Niels Tjener.

Han boede ganske isoleret herude. Gården nedbrændte i 1967.
På det tidspunkt var der ingen faste forbindelser til Bogø. Først i 1943 blev der etableret en dæmning fra Møn og i 1985 blev der fast broforbindelse til den ganske lille ø Farø og herfra en dæmning til Bogø.

Efter branden blev gården genopført og drevet som landbrug af Kirsten´s forældre, indtil den blev overtaget af Kirsten og Klaus Wilkki, som etablerede en lille Cafe med Bed & Breakfast i de tidligere staldbygninger under navnet ”Cafe Stalden”

Stedet blev hurtigt et meget populært spisested og fra at være alene om driften er der i dag ansat professionelle kokke og øvrigt personale så der er 14 personer beskæftiget.

Værtsparret, der er fuldt engagereret i den daglige drift, følger med udviklingen og har fundet tiden moden til, at udvide forretningen yderligere og føre navnet tilbage til det oprindelige:

”Restauration STALDEN. Tjenergaarden”

Restauranten vil fortsat byde på et varieret menukort i høj kvalitet og satse på gode individuelle oplevelser til alle gæster og selskaber ligesom der leveres selskabsmenuer og mad ud af huset.
Endvidere er der indrettet konferencelokale med alle faciliteter på 1. sal, hvor der er mulighed for separat, at afholde møde.

Den nyeste udvidelse er Orkidé terrassen med den skønneste udsigt til vandet, som kan anvendes hele året.

Velkommen til en kulinarisk oplevelse.

Kirsten og Klaus Wilkki.

Restauration STALDEN
Tjenergaarden
Hougårdsbanke 5
4793 Bogø

Tlf. +45 24 67 77 05
E-mail: wilkki@mail.dk

Godt dansk professionelt køkken
Venlig betjening
God service.